网盘猪_日韩欧美大陆港台r级大尺度剧情电影电视剧_百度云资源论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

[剧情片] [淫乱书生2][720P-MP4/1.8G][韩语][2016最新韩国R级剧情]

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

◎译  名 淫乱书生
◎片  名 음란 선비
◎年  代 2016
◎国  家 韩国
◎类  别 爱情
◎语  言 韩语
◎上映日期 2016-12-17(韩国)
◎片  长 80分钟

◎简  介
  Tae-joon (Lee Sang-hoon) and Seo-yeon (Park Min-kyeong) wrap up their city lifeand start over in a quiet countryside. Tae-joon is still learning how to farmand he hasn't had a decent harvest of fruits for several years. He getsstressed and blames the soil. Seo-hyeon suggests they start a 'sharing house'to relieve his pressure. They invite a new family into their house to 'share'and that it Hwai (Lee Ja-eun). She is a novelist who writes about herexperience with another man. She had an affair with Tae-joon in the past. Sheresented him but still loved him and couldn't get over him which is why shewent all the way down there. She takes over the house which once used to beTae-joon and Seo-hyeon's space. Hwai puts pressure on Tae-joon and provokes himby seducing Seo-hyeon's carpentry teacher Jae-rim (Kim Seon-hyeok). Hwai shakesup Seo-hyeon and tries to make Tae-joon hers while Seo-hyeon struggles toprotect her family home.

145700nlq4vuc5qqhrvqcq.jpg 145701wnyea6q255ethg0u.jpg 145703e0qrzfbsrryccqrh.jpg 145707pqedene9nqipuupd.jpg 145705kdpqsxxcpss2sz2s.jpg

链接: http://pan.baidu.com/s/1kVBb6nX 密码: 5jtj 这个可以下载
下载地址 YLSS.rar (18.84 KB, 下载次数: 11, 售价: 10 币猪币)
更多资源,必加本群:影视资源交流群
关注拽吧微信公众号:拽吧微信公众号
感谢楼主分享
下次现场宣传c
谢谢楼主分享
#在这里快速回复#朋友的爸爸40多岁

谢谢楼主分享
啦啦啦啦。。。。

感谢楼主分享
谢谢分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

family into their house to 'share'and that it Hwai (Lee Ja-eun). She is a novelist who writes about herexpe